IMG 0873

 

"ДОПРАЦЮВАЛИСЯ! Звичайно, влада не допустить дефолту, бо це стане політичним приговором для неї напередодні президентських і парламентських виборів. Брали кредити, не питаючи людей, як «попередніки», так і нинішні, а коли час розплати настав хочуть за іх рахунок «зберегти себе». Це нечесно і не порядно по відношенню до мільйонів людей, які повстали на Майданах проти Несправедливості і надали новій владі мандат на управління державою в інтересах суспільства.


Профспілки вийшли на вулиці 17 жовтня, заявивши рішучий протест антисоціальній політиці. Уряду, Парламенту I роботодавцям висунуто соціально економічні вимоги: на противагу цінам на газ і тарифи підвищити мінімальну зарплату до 7700 гривен, мінімальну пенсію до 2870, в Бюджеті країни на 2019 рік встановити чесно обрахований прожитковий мінімум 5167 гривен. Це суспільний ультиматум і тест для влади на спроможність зберегти довіру людей і не допустити дефолту переважної більшості украінських сімей внаслідок подальшого збідніння."

Про це сказав Григорій Осовий на своїй сторінці у Фейсбук, коментуючи публікацію на сайті Радіо Свобода  "Газ на 23,5% дорожче для населення – це запобіжник економічної кризи – Парубій підтримав Гройсмана".

 

Прес-центр ФПУ