Соціальний діалог має бути наповнений реальним змістом

А5

Актуальні питання розвитку та підвищення ефективності соціального діалогу в Україні обговорюють учасники дводенного тристороннього семінару «Стан соціального діалогу в Україні, перспективи його розвитку. Міжнародні трудові стандарти», що відкрився 12 лютого в Києві.

На цьому заході, який організовано Міжнародної організацією праці та Міністерством закордонних справ Данії, з промовами виступили Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, Державний секретар Міністерства соціальної політики України Віктор Іванкевич, заступник Голови Об'єднання організацій роботодавців України Василь Піддубний, Національний координатор МОП в Україні Сергій Савчук, Голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець, старший технічний радник проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» Джемал Ходжич, старший спеціаліст МОП з питань соціального діалогу та трудового законодавства Крістіна Міхес, незалежний експерт Надія Зарько та інші.

Позицію профспілкової сторони представив Співголова НТСЕР з профспілкової сторони, Голова ФПУ Григорій Осовий.

Його виступ можна переглянути на офіційної сторинці ФПУ в Facebook

Прес-центр ФПУ