А1

 

Нинішній рік в профспілкових організаціях Закарпаття став Роком соціального діалогу. Постанову про його проведення прийняла Президія Закарпатської обласної ради профспілок.

Як зазначалося, розпочався рік укладанням Меморандуму про співпрацю, який підписали на зустрічі з профспілковим активом  голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль і голова облпрофради Володимир Фленько.

В ході проведення Року соціального діалогу передбачається проведення спільних заходів на всіх рівнях: тристоронніх переговорів щодо укладання Територіальної угоди на 2019-2021 роки, Галузевих угод між відповідними Департаментами та управліннями ОДА і обласними організаціями галузевих профспілок, колективних договорів на місцях, проведення Днів обласної ради профспілок  в містах і районах області, тощо.

Особливу увагу приділено активізації діяльності координаційних рад профспілок в районах і містах. З цією метою на засіданні Президії затверджено нове Положення про районну, міську координаційну раду профспілок.

 

А

 

На фото:

- Меморандум про співпрацю підписали голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль (ліворуч) та голова облпрофради Володимир Фленько.

 

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

Фото автора