А1

 

«У санаторії ім. Пирогова («Куяльник») на чолі з новим керівником втілюється стратегія глобальної реорганізації, яка виведе санаторій на високий рівень управління і обслуговування відпочивальників, - зазначив заступник Голови ФПУ, Голова правління Фонду соціального страхування Володимир Саєнко. - Для досягнення мети було залучено професіоналів у сфері готельно-курортного бізнесу, а саме компанію Ribas Hotels Group, з якою нещодавно укладено договір.

У межах контракту на «Куяльник» чекає повна модернізація управлінських процесів, процесів роботи з персоналом та відпочивальниками. Усі ці сфери будуть автоматизовані завдяки впровадженню сучасного програмного забезпечення. У світі такий підхід використовують давно − усі готелі та курорти працюють з використанням сучасних цифрових та маркетингових технологій, а для українських оздоровниць цей досвід досить новий. Серед профспілкових санаторіїв така система впроваджена лише в «Миргорокурорті», в «Куяльнику» вона буде значно досконалішою.

Впровадження програмного забезпечення вже почалося, до електронних баз даних потрапили усі приміщення санаторію − і ті, що можна експлуатувати, і ті, які з експлуатації давно виведені; одразу, як на долоні, стало видно неефективність та бюрократію, яка панувала у санаторії. В перспективі методика «оцифровування» допоможе виключити можливість махінацій зі звітністю, оминути різні проблемні моменти, покращити сервіс, зробити підприємство інвестиційно привабливим. Паралельно з цим планується модернізація та ремонт приміщень в рамках розвитку оздоровчого комплексу.

Впевнений у достойних результатах, які поставлять крапку для смутних часів однієї з найвідоміших оздоровниць України. А вже в наступному сезоні кожен відпочивальник відчує покращення комфорту та рівня обслуговування у «Куяльнику».

Прес-центр ФПУ