9902 1

Виходячи з пріоритетів, які стоять перед Європейським Союзом, у Києві 13–14 лютого 2019 року перебуватиме місія Європейської конфедерації профспілок (ЄКП) на чолі з Генеральним секретарем ЄКП Лукою Вісентіні. Серед членів місії – керівники національних профоб’єднань сусідніх держав: Польщі та Чеської Республіки, а також представники профспілок інших країн, де працюють українські мігранти.

Метою приїзду місії ЄКП є ознайомлення зі становищем українських працівників, зокрема факторами, які зумовлюють їх масову міграцію до країн ЄС, ходом реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, у першу чергу щодо створення гідних робочих місць, забезпечення гідної оплати праці, якісного громадського обслуговування, дотримання прав профспілок та трудящих тощо.

За підсумками роботи місії 14 лютого з 12.00 до 13.00 в агенції «Укрінформ» буде проведено прес-конференцію.

Запрошуємо представників засобів масової інформації взяти участь у висвітленні цього заходу. Вхід за журналістськими посвідченнями.

Прес-центр ФПУ

Shins