1veresnya 

 

 

 

Дорогі школярі, студенти, батьки,

шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів!

 

 

 

Сердечно вітаю вас із початком нового навчального року,  із Днем знань!

1 вересня – всенародне свято, адже у цей день відкривається дорога в майбутнє для кожного з нас. Учні мають змогу поринути в світ знань, виявити таланти, навчитися не боятися труднощів. Студенти одержують шанс реалізувати свої мрії, перевірити власні сили, здобути омріяну професію. Для дорослих, батьків – це ще одна можливість подумки повернутися в роки юності, згадати настанови своїх вчителів, поділитися власним досвідом із підростаючим поколінням, скоригувати свою життєву позицію і змінити життя на краще.

Усім, хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети в житті, порозумітися з викладачами і зустріти надійних друзів.

Педагогам і всім тим, чиє покликання – дарувати знання й тепло своїх сердець молоді, бажаю творчого натхнення, завзяття і більше допитливих та активних учнів і студентів.

Від щирого серця у цей святковий день зичу всім вам доброго здоров’я, наснаги, мудрості, терпіння і впевненості у завтрашньому дні! Успіхів Вам у праці та навчанні.

Із святом вас!

 

Голова Федерації профспілок України                                      Юрій Кулик