CU2A0020 02

 

В облдержадміністрації відбулась зустріч Голови Федерації професійних спілок України Юрія Кулика з головою Львівської обласної державної адміністрації Віктором Шемчуком.

Під час зустрічі були обговорені питання співпраці профспілок і місцевої влади у Львівській області. Зокрема, мова йшла про ефективність роботи Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на місцевому рівні, поновлення виплат Державною казначейською службою у Львівській області по лікарняним листкам, подальшого соціально-економічного розвитку промислових центрів – міст Дрогобича і Борислава, ситуацію з формуванням обласного бюджету на наступний рік.

Юрій Кулик звернув увагу керівника виконавчої влади краю Віктора Шемчука на таке чутливе для простих людей питання як погашення заборгованості з виплати заробітної плати в області, і закликав використати авторитет місцевої влади та вжити всіх необхідних і законних заходів щодо подолання цього явища. Голова ФПУ підкреслив роль і значення Територіальної Угоди і важливість перетворення її з декларативного документу в дієвий, що буде на користь і соціальним партнерам, і спілчанам та мешканцям області.

Окрім цього, під час зустрічі Головою ФПУ було запропоновано місцевій адміністрації долучитися до такої важливої справи як оздоровлення дітей. Зокрема йшлося про створення дитячого оздоровчого табору «Карпатський Артек», у якому могли б відпочивати та оздоровлюватися діти зі всієї України.

“Львівщина є унікальною рекреаційною зоною, то ж слід використовувати усі природні можливості для якісного та корисного відпочинку дітей на території нашої області ”, – зазначив В.Шемчук.

Також, у рамках зустрічі, голова Львівської облдержадміністрації і голова Федерації професійних спілок України обговорили питання відновлення у Львові навчань для фахівців у галузі охорони праці.

            Підбиваючи підсумки зустрічі сторони підкреслили, що питання соціально-економічного захисту людини праці залишаються головним пріоритетом їхньої діяльності.

 

 

ІАЦ

 

24 вересня 2013 р.

 

CU2A0018 02

 

CU2A0027 02

 

CU2A0041 02

 

CU2A0051 02