2013 179 004

7 жовтня ц.р. під головуванням Голови НТСЕР, Голови ФПУ Юрія Кулика відбулося засідання Президії Національної тристоронньої соціально-економічної ради, яка прийняла низку важливих рішень.

Зокрема, у рамках програми технічної допомоги з боку ЄС – TAIEX за рішенням Президії НТСЕР буде проведено спільний семінар на тему: «Структура та подальший розвиток соціального діалогу». Семінар заплановано на початок грудня ц. р.

Президія НТСЕР розглянула звіти про :

         - участь у черговому щорічному засіданні Генеральної асамблеї МАЕСРПІ 10-13 вересня 2013 року у м. Алжир (Республіка Алжир) делегації у складі заступника Співголови Національної ради від профспілкової сторони, в. о. першого заступника голови Федерації профспілок України Осового Г.В. та секретаря Національної ради Шубіна О.О.;

         - участь у зустрічі з представниками ЄСЕК щодо створення Контактної групи Національна Рада – ЄСЕК з метою подальшого формування Платформи громадянського суспільства, передбаченої положеннями Угоди про Асоціацію України – ЄС, що відбулася 18 вересня п.р. в м. Брюссель (Бельгія);

- зустріч керівництва секретаріату Національної ради з представниками посольства ЄС щодо активізації співробітництва Національної ради із структурами ЄС в світлі положень Угоди про асоціацію України – ЄС.

             

Департамент соціального діалогу

та соціального страхування

 

2013 179 006

 

2013 179 002