Не допустимо подальшого падіння рівня життя громадян!

7735421   Профспілкові об'єднання України, які представляють трудові та соціально-економічні інтереси понад 9 млн. громадян, сьогодні, 16 квітня, звернулися до керівників усіх депутатських фракцій і депутатських груп Верховної Ради України із закликом не допустити подальшого падіння рівня життя громадян.   У листі до народних обранців наголошується: у зв'язку із катастрофічним падінням рівня життя працюючого населення, пенсіонерів внаслідок стрімкого знецінення трудових доходів та заощаджень через замороження з грудня 2013 року..

Григорій Осовий закликає народних депутатів допомогти людям

Vcheni  buti volonterom   dobre dlya sercya 1366032822   Голова ФПУ Голова СПО об’єднань профспілок Григорій Осовий звернувся до депутатських фракцій Верховної Ради України «Блок Петра Порошенка» і «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» із закликом підтримати при голосуванні законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» (щодо підвищення соціальних стандартів та гарантій)» (реєстр. № 2239 від 25.02.2015). Голова ФПУ наголосив, що зазначений..

Антиконституційний беспредел, або навіщо потрібен Конституційний суд?

f0f71405593e57ac752b8ef8626f0b3b   До Федерації профспілок України надійшла відповідь від Секретаріату Конституційного Суду України, в які повідомляється про розгляд листа ФПУ від 22 липня ц.р. стосовно несправедливого встановлення Мінсоцполітики розміру прожиткового мінімуму (копія листа додається). Через це порушуються права працівників на достатній життєвий рівень, - наголошується у листі ФПУ, - і звертається у вага на те, що аналіз проведених міністерством розрахунків щомісячного фактично розміру прожиткового мінімуму на одну..

Напередодні знаменних дат

ТАРАС   У Каневі Черкаської області 10 жовтня відбулось розширене засіданні колегії Міністерства культури України, на якому розглянуто ряд важливих питань майбутнього 2014 року, зокрема: про Стратегію розвитку культури в Україні на найближчі роки, відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників. Вів засідання Міністр культури Леонід Новохатько. В роботі колегії взяли участь Віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань Костянтин Грищенко, Голова комітету..
Архiв