Профспілки Закарпаття: активна первинка – сильна профспілка. В облпрофраді відбулося засідання круглого столу

P1150569 У Закарпатській облпрофраді проведено засідання круглого столу «Шляхи вдосконалення роботи профспілкової організації: активна первинка – сильна профспілка». Як зазначалося, підвищення ролі первинних профспілкових організацій у захисті трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок є надзвичайно актуальним. Свідченням цього є оголошення Федерацією профспілок України 2017 року Роком первинної профспілкової організації. У нарадах-семінарах в усіх містах і районах області, які в рамках Року первинної профорганізації протягом лютого-квітня..

Величний ювілей Калуської ТЕЦ

21000   Калуська ТЕЦ відзначила свій 50-літній величний ювілей. Це були не прості роки: і злетів, і невдач. Адже неодноразово підприємство переходило з рук в руки кількох власників.   А відомо, що вчені роблять експерименти на мишах, а от політики та бізнесмени, на жаль, не гребують експериментувати на людях. Проте, колектив КТЕЦ не дивлячись ні на що, вистояв. Сьогодні Калуська ТЕЦ перебуває в складі Міністерства енергетики та вугільної..

Профспілковий комітет завжди поруч з трудовим колективом

f68fbb11bc8b46af3cc11fd4c7767aab   Виступ голови   ППО   державного   підприємства   "Рівненський автомобільний ремонтний завод" Є.І.Бєлощук на семінарі-навчанні у Федерації профспілок Рівненщини:   - Цивілізація зробила шалений крок вперед і підготувала людству такі жорстокі випробування, як фінансові кризи та безробіття і природні інстинкти самозахисту та самозбереження не спроможні захистити людей від цих жорстоких випробувань тому, що монополії мають надприродну силу. Природні катаклізми періодично наносять людям збитки, а монополісти свідомо, заради надприбутків постійно..

Робота «первинки» ‑ на «відмінно»

P5291402   На базі приватного акціонерного товариства «Київський картонно-паперовий комбінат» відбулося виїзне засідання президії Київської обласної ради профспілок у роботі якого взяли участь начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в м. Києві та Київській області Данило Коцупал, профспілкові лідери галузевих профспілок регіону. На порядок денний було внесено низку актуальних питань сьогодення, за якими були прийняті відповідні постанови.   Засідання відкрив голова Київської обласної ради профспілок Валентин Кононенко, який..

Профспілка - єдиний представник і захисник інтересів людини праці

DSC 4399   29 травня у Федерації профспілок Рівненщини відбулося масштабне навчання. Участь у ньому взяли понад 100 представників різних галузевих профорганізацій. Навчалися і голови первинок, і керівники районних та обласних профспілкових ланок. Навчання відбувалося у формі семінарів, доповнених презентаціями та “мозкововим штурмом” до якого долучалися всі бажаючі. У такому форматі протягом дня з профспілковими активістами працювали Юрій Буздуган, голова наглядової ради Інституту соціального партнерства, голова Комітету..

Свято в первинній профспілковій організації

Первинна профспілкова організація Луцького міського центру зайнятості, яка є членською організацією Волинської обласної організації Профспілки  працівників соціальної сфери  разом з адміністрацією організували чудове свято в День вишиванки.  В цей день разом з батьками у вишиванках прийшли і діти, які раділи святу. Читали вірші, співали.    Профспілка  працівників соціальної сфери України   001   002 003 004

Відповідальність лідера первинки зростає

htmlimage 1   У Федерації профспілок Кіровоградської області відбулося засідання за круглим столом, присвячене оголошеному ФПУ Року первинної профспілкової організації.   Голова ФПО Максим Баланенко зазначив, що життя ставить перед профспілками дуже гострі проблеми. «У цій ситуації недостатньо прийняти рішення вищих керівних органів. Потрібна підтримка і порада, як кажуть, знизу. Підтримка людей, які знають реальне життя трудових колективів, їх настрої, оцінку реформ, які відбуваються в країні. Саме такими людьми і..

Про підсумки обласної профспілкової акції запорізьких освітян

1   В рамках Року первинної профспілкової організації (ППО), оголошеного Федерацією профспілок України, на розширеному засіданні президії комітету Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України 28 лютого 2017 року було прийняте колегіальне рішення про проведення протягом березня - квітня обласної профспілкової акції “Ти потрібен Профспілці, Профспілка потрібна тобі!” Метою акції було визначено посилення мотиваційних факторів профспілкового членства, інформування членів Профспілки про діяльність ФПУ, ЦК, обласної,..

Засідання Президії Федерації профспілок Черкащини

X-Qm7eqz0Lw   У рамках проведення заходів до року первинної профспілкової організації та Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається щорічно 28 квітня, Федерація профспілок Черкаської області провела виїзне засідання Президії на КП «Черкасиводоканал».   Розглянуто питання – про стан та громадський контроль з питань охорони праці на підприємствах, організаціях, установах області. У роботі засідання Президії взяли участь соціальні партнери: Дендемарченко Г.Г. – директор Черкаського обласного центру зайнятості, Сердюк М.А. –..

Молоді освітяни приміряли корону

IMG 5295   У рамках обласного зльоту молодих вчителів відбувся конкурс Міс Освітянка та Містер Освітянин, який з року в рік проводить Кіровоградський міськком профспілки працівників освіти.   Захід традиційний, із звичними номінаціями-завданнями, вітаннями, святковою програмою – змінюються лише дійові особи конкурсу, а тому щоразу він стає неповторним. У ньому беруть участь молоді вчителі і вихователі після першого року праці, непростого, але цікавого і сповненого незабутніх вражень. Вони..
Архiв
<< < Вересень 2017 > >>