Законопроект "Про внесення змін до деяких законів України щодо задоволення вимог найманих працівників внаслідок неплатоспроможності роботодавця"

uvaga

На розгляді  ФПУ  знаходиться законопроект "Про внесення змін до деяких законів України щодо задоволення вимог найманих працівників внаслідок неплатоспроможності роботодавця", автором якого є Мінсоцполітики.

Оскільки питання стосується загальнообов'язкового державного соціального страхування, зокрема використання коштів Фонду соціального страхування на випадок безробіття та проблеми погашення заборгованості із заробітної плати перед працівниками підприємств-банкрутів, просимо висловити свою позицію щодо підтримки даного законопроекту до 11.10.2013, надіславши пропозиції на e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   або   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Проект Закону

Порівняльна таблиця