Зустріч соціальних працівників м.Ковеля та м.Хелма (Польща)

dsc 0277   Члени первинноїпрофспілкової організації Профспілки працівників соціальної сфери України, працівники територіального центру соціального обслуговування  м.Ковеля на чолі з головою обласної організації Профспілки Микитюк Г.П на запрошення  своїх колег - осередку допомоги родинам  побували в м. Хелм відвідали Польщу.          Багато років між організаціями двох міст існує тісна співпраця. Саме у Польщі ковельчани вивчали досвід функціонування Університету третього віку. А тепер цю форму роботи з літніми людьми..

Послання солідарності Всеукраїнській акції протесту 19 вересня

logo psi Інтернаціонал громадського обслуговування (ІГО) підтримує Профспілку працівників охорони здоров’я України, яка проводить Всеукраїнську акцію протесту 19 вересня.   Лист Профспілці працівників охорони здоров’я від Генерального секретара ІГО Рози Паванеллі додається.   Прес-центр ФПУ

Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у міжнародної конференції з питань справедливої зарплати

ШВЕД5   18 вересня у Лідінге (Швеція) відкрилась 10-та Літня школа Панєвропейскої регіональної ради (ПЄРР) «Справедлива заробітна плата: скорочення податкового і соціального розривів та розриву в оплаті праці», у роботі якої бере участь Голова СПО об’єднань профспілок, Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.   ШВЕД1     З вітальним словом до учасників школи звернулися Генеральний секретар ЄКП та ПЄРР Лука Вісентіні, представники членських організацій зі Швеції...

ГРУЗІЯ: ДЕБАТИ ЗАВЕРШЕНО

IMG 1766 В очікуванні результатів виборів голови Конфедерації напруга є, але один з претендентів,  якого нібито підтримувала влада, зняв свою кандидатуру. Залишилося двое: Петріашвілі і голова профспілки енергетиків. Хто переможе - досвід і авторитет чинного Голови чи молодої генерації? Інтрига є, але ясно що профспілки не піддалися на провокативний тиск. В залі всі делегати, йде демократичне голосування. Десятки теле- радіо журналістів налаштували апаратуру для першого інтерв'ю з..

Голова ФПУ Григорій Осовий бере участь у роботі Регіональної конференції для країн Європи і Центральної Азії

IMG 1700   12 вересня  в Баку розпочала роботу Регіональна конференція для країн Європи і Центральної Азії під егідою Міжнародної організації праці і Бюро групи трудівників АКТРАВ- МОП.  Головною темою панельних дискусій, в яких беруть участь профспілки, соціальні партнери, експерти - "Майбутнє сфери праці, якого ми хочемо". У вітальному відео-виступі Генеральний директор МБТ Гай Райдер окреслив виклики, які постають у сфері праці під впливом науково-технічних рішень, впроваджень так..

Форум МОТ «Будущее сферы труда, к которому мы стремимся: взгляд работников из Европы и Центральной Азии»

wcms 573701 В Баку с 12 по 13 сентября 2017 года под эгидой МОТ при участии Бюро МОТ по деятельности в интересах работников (ACTRAV), Группы технической поддержки по вопросам достойного труда и Бюро МОТ для стран Восточной Европы и Центральной Азии проходит форум «Будущее сферы труда, к которому мы стремимся: взгляд работников из Европы и Центральной Азии». В Форуме принимают участие представители научных кругов, правительств, профсоюзов и..

Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся з листом до Генерального директора Міжнародного бюро праці Гая Райдера

МБП   У листі зокрема зазначається, що "12 июля 2017 Верховная Рада Украины приняла в первом чтении проект Закона Украины «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно предотвращения чрезмерного давления на субъекты хозяйствования мероприятий государственного надзора (контроля) за соблюдением законодательства о труде и занятости населения» (рег. № 6489), инициированный Программой USAID «Лидерство в экономическом управлении». Анализ законопроекта показывает, что внесение предложенных в проекте изменений в Закон..

Відбулись консультації представників профспілкової сторони із членами експертної групи МОП

МОП   Актуальні питання підвищення рівня та ефективності соціально-економічного захисту працівників, активізації ролі профспілок у цьому процесі обговорили 9 серпня в Києві представники профспілкової сторони та члени експертної групи Міжнародної організації праці. Вона знаходиться в Україні з метою обговорення актуальних питань, пов’язаних з дотриманням міжнародних трудових норм, зокрема щодо соціального забезпечення, інспекції праці, денонсацією застарілих (К32, К102) та ратифікацією більш сучасних конвенцій МОП (К152, К183) та надання..

Весенний пакет в рамках европейского семестра 2017 года

p034468001102-669688   Комментируя «пострановые рекомендации», опубликованные 22 мая Еврокомиссией, заместитель генерального секретаря ЕКП Катя Лехто Комулайнен заявила:  «Это прогресс, что Европейская комиссия призывает к увеличению государственных инвестиций и повышению заработной платы в некоторых странах, включая Германию. В то же время, Еврокомиссию дискредитируют продолжающиеся призывы к еще более жесткой экономии и сокращению бюджета в других странах, а ограничение роста заработной платы и государственных инвестиций только странами с профицитом бюджета..
Архiв
<< < Жовтень 2017 > >>