Угоду про співпрацю підписано

20170919 101051   У Федерації профспілок Кіровоградської області відбулася урочиста церемонія підписання Угоди про співпрацю між ФПО та Соколівською сільською радою об’єднаної територіальної громади Кіровоградського району.   Як зазначив голова ФПО Максим Баланенко, метою Угоди є співпраця в питаннях регулювання трудових, соціальних, економічних відносин, сприяння вирішенню соціально-економічних проблем, підвищення рівня життя членів об’єднаної громади, зокрема через колективно-договірні домовленості. «Така Угода підписується вперше і не випадково вибір зупинився на..

Зустріч соціальних працівників м.Ковеля та м.Хелма

4      14 вересня 2017 року члени первинної профспілкової організації Профспілки працівників соціальної сфери України, працівники територіального центру соціального обслуговування  м.Ковеля на чолі з головою обласної організації Профспілки Микитюк Г.П на запрошення  своїх колег - осередку допомоги родинам  побували в м.Хелм (Республіка Польща).         Багато років між організаціями двох міст існує тісна співпраця. Саме у Польщі ковельчани вивчали досвід функціонування Університету третього віку. А тепер..

ІІІ Всеукраинский слет профгрупоргов ПМГУ

3 slet profgruporg 1 20170920 1180152832     19 сентября 2017 года в актовом зале Дома союзов (г. Днепр) прошел ІІІ Всеукраинский слет профгрупоргов ПМГУ. В нем приняли участие более 300 человек, представляющих 73 первичные организации нашего Профсоюза из разных регионов Украины. Лидеров профгрупп, а также приехавших поддержать своих активистов председателей профкомов и территориальных комитетов, приветствовали председатель ЦК ПМГУ С.Комышев, его заместители А.Рябко и В.Чумаченко, глава Днепропетровского областного объединения..

РЕПОРТАЖ. «Дайте нам работать!, Мы отсюда не уйдем!, Лицензию без коррупции!»

Изображение 450   Такі гасла скандують сьогодні, 20 вересня, біля будівлі Державної служби геології та надр України кілька сотень представників трудового колективу та профспілкової організації ПАТ «ЄВРАЗ-Суха балка».   Гірники позбавлені законного права працювати на рідному підприємстві через свавілля чиновників Держгеонадра, які усупереч усіх законних підстав, зокрема рішенню Вищого адміністративного суду, не подовжують строк дії ліцензії на діяльність шахт імені Фрунзе і Ювілейна та не видають її. Сьогодні вже другий..

ПЛЕНУМ ЦК. Галузевій угоді – соціальну спрямованість та надійний захист працівників

АВ1     Голові Профспілки Михайло Козичу вжити невідкладних заходів щодо укладення до 1 грудня 2017 року нової Галузевої угоди та добитись покращення в ній показників, особливо з питань оплати праці. Таким є один з пунктів постанови ЦК Профспілки авіапрацівників України, пленум якого відбувся в Одесі.   У доповіді Голови Профспілки Михайло Козича «Підсумки виконання Галузевої угоди і колективних договорів на підприємствах, організаціях цивільної авіації та завдання профспілкових..

ЗВЕРНЕННЯ. Захистити Борщагівський ХФЗ від необґрунтованих посягань конкурента!

БОР       У зв’язку з гострою ситуацією, що склалася на ПАТ Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» голова Профспілки працівників хімічної та нафтохімічної галузей промисловості України Василь Мойсюк звернувся з листом до Премє’р-Міністра України Володимира Гройсмана.     У зверненні зокрема говориться: «В ході відзначення професійного свята Дня фармацевтичного працівника члени трудового колективу (а вони 100% є членами нашої галузевої профспілки), профспілковий комітет ПАТ Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» висловили..

Вдбулося засідання Президії Федерації профспілок Вінницької області

1620546     18 вересня 2017 року відбулося засідання Президії Федерації профспілок Вінницької області з порядком денним: ”Про роботу ФПО та її членських організацій по збереженню і розвитку профспілкових організацій в умовах децентралізації влади та об’єднання територіальних громад”. Відкрив та вів засідання Голова Федерації профспілок області Микола Колесник. У засіданні взяли участь члени Президії, керівники членських організацій ФПО, завідувач Центру організаційно-правового забезпечення розвитку та реформування органів місцевого..

Профспілка працівників соціальної сфери. ОБМІН ДОСВІДОМ