Відстоюємо право держслужбовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування на достойну пенсію

30739926 1944094572329204 3794986780793766249 n     20 квітня члени ЦК Профспілки працівників державних установ та його виконавчого апарату, на чолі з Головою Профспілки Юрієм Піжуком підтримали народних депутатів України Сергія Капліна, Сергія Міщенка та Юрія Одарченка, які зареєстрували в Конституційному Суді України подання щодо неконституційності неперерахунку пенсій державним службовцям та посадовим особам органів місцевого самоврядування, які вийшли на заслужений відпочинок до 2016 року. Адже з набранням чинності з 01.05.2016..

ПЛЕНУМ ПРОФСПІЛКИ. Завдання у посиленні ефективності діяльності профспілок, зміцненні їх єдності

IMG 6149   ЦК Профспілки працівників лісових галузей України на своєму пленарному засіданні 19 квітня зазначив, що для дієвого реагування профспілок на зміни, що відбуваються в умовах реформ та соціально-економічної трансформації суспільства, завданням ЦК і його членських організацій є організаційне та фінансове зміцнення профспілок задля посилення ефективності дій та збереження єдності профспілкових лав.   Із доповіддю про організацію виконання рішень VI з'їзду Профспілки та VII з'їзду Федерації профспілок України..

Навчальний семінар для голів комісій із соціального страхування відбувся у Миколаєві

IMG 0976 19 04 2018 18 квітня п.р. Миколаївська обласна рада профспілок спільно з Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області (далі дирекція ФСС України в Миколаївській області) провела постійно діючий семінар на тему «Актуальні питання з експертизи тимчасової непрацездатності в роботі комісій із соціального страхування підприємств, установ, організацій» для голів комісій із соціального страхування, головних бухгалтерів галузевих профорганізацій та інших зацікавлених осіб.

ПЛЕНУМ ЦК. Реформування системи охорони здоров’я вимагає посилення соціально-економічного захисту працівників

МЕД   На цьому акцентували увагу учасники засідання  ЦК Профспілки працівників охорони здоров’я України, що відбулось 18 квітня у Києві. В заході взяли участь та виступили Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий. заступник Міністра охорони здоров’я України Роман Илик, заступник Голови Національної служби посередництва та примирення Сергій Гербеда. Голова Профспілки Вікторія Коваль виступила з доповіддю «Про виконання вимог Профспілки та  завдання організацій Профспілки щодо  посилення соціально-економічного..

ПО СЛІДАХ ПОДІЇ. Соціальний діалог по-полтавськи: з лінії розмежування, оперативно

profspilky-2 У профспілок Полтавщини до Гаранта – особливі претензії. Його служба виявилася єдиною, що проігнорувала розпачливе SOS сторони соціального партнерства про пограбування серед білого дня. З Адміністрації на усі звернення полтавців з лютого – ні слуху, ні духу. А надії були. Бо Кабмін, Верховна Рада, Генеральна прокуратура та іже з ними такого навідповідали, що склалося враження: Україна – світове осереддя демократії. Спілчани вирішили не здаватися і боронити..

Дано старт атестації творчих колективів профспілок Вінницької області

P1630731     Невід’ємною умовою духовного розвитку нації була й залишається народна творчість, яка єднає прихильників неповторної пісні, чарівної музики та запального танцю. Саме дякуючи школі аматорської творчості, Україна має велику плеяду майстрів, які сказали своє вагоме слово у розвитку національної культури і піднесли її до вершин світової слави. Сьогодні, в час падіння моралі, задоволення духовних потреб спілчан та членів їх сімей - є надзвичайно гострим та актуальним для Федерації..

Про ЗВЕРНЕННЯ Президії Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок з нагоди Дня праці – 1 Травня

завантаже888   1 травня - День праці 1 травня 2018 року в Україні, як і в багатьох країнах світу, буде відзначається День праці.  Враховуючи напружену політичну та соціально-економічну ситуацію в країні, численні звернення членів профспілок до виборних профорганів стосовно зростання вартості життя і подальшого наступу на їхні трудові права, відзначалось на засіданні президії Дніпропетровського облпрофоб’єднання 16.04.18 р., де розглядалось питання «Про відзначення Дня праці – 1 Травня», профспілки вважають за необхідне використати Першотравневі заходи для висловлення своїх вимог..

ПРОФАКТИВ ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ НА ПРОФСПІЛКОВОМУ НАВЧАННІ

1 20180328 100426   У Запорізькому районі відбувся семінар-навчання профспілкового активу за участю фахівців Запорізької обласної ради профспілок, на якому були присутні 108 профспілкових активістів. Відкрила семінар заступник голови Запорізької райдержадміністрації Світлана Чудєснова. Вона висловилась про важливість та своєчасність проведення семінару. Вів семінар Борис Коношенко – голова координаційної ради району – голова райкому профспілки працівників агропромислового комплексу. На навчанні обговорювались дії профспілок щодо соціально-економічного захисту інтересів..

Ніжин пишається своїми мистецькими талантами

L2 Нещодавно 10-річний ювілей відзначив ансамбль народного танцю «Забава» Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, який був створений у вересні 2007 року. У складі ансамблю – студенти кафедри музичної педагогіки та хореографії, інших факультетів університету. Незмінним керівником та головним балетмейстером-постановником є кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музичної педагогіки та хореографії Олександр Пархоменко, концертмейстером – Олександр Волосок. Перший виступ колективу відбувся в березні 2008 року, і відтоді іде відлік..

Профспілки Чернігівщини налагоджують співпрацю з білоруськими колегами

IMG 2101   На початку квітня до Чернігова завітали керівники Білоруської профспілки працівників торгівлі. Метою візиту стало підписання угоди про співпрацю з Федерацією профспілкових організацій (ФПО) Чернігівської області та Навчально-методичним центром (НМЦ) профспілок.   Підписантами угоди від білоруської сторони стали голова Профспілки працівників торгівлі Оксана Геращенко, а також керівники Гродненської, Гомельської та Брестської обласних ланок. З українського боку підтвердили свої наміри про співпрацю підписами Ігор Москаленко — голова ФПО..

Більше статей...

1. Гвозди бы делать из этих людей
  2. Звернення щодо передачі частини будівлі Закарпатської обласної ради профспілок в оперативне управління Закарпатському окружному адмінсуду
  3. Рішення Ради Закарпатської обласної ради профспілок щодо захисту соціально-економічних та майнових прав профспілок
  4. Трудовий колектив Миколаївського суднобудівного заводу доведений до відчаю та готовий до радикальних дій
  5. В Луцьку на семінарі обговорили питання впливу трудової міграції українських будівельників на ринок праці західного регіону України
  6. Коллективный договор пролонгирован до принятия нового Отраслевого соглашения
  7. Молоді вчителі Кіровоградщини: діалог із Сухомлинським
  8. Не роботою єдиною
  9. Відбулося ІІІ засідання Ради Миколаївської обласної ради профспілок
  10. Негайно вирішувати актуальні проблеми атомної енергетики!
  11. УКРАЇНСЬКІ ЯДЕРНИКИ СВОЮ СПРАВУ РОБЛЯТЬ ДОБРЕ, А ДЕРЖАВА?
Архiв
<< < Квітень 2018 > >>