В добру путь, випускники!

P1640991   Пролунав останній дзвоник для слухачів XVIІІ випуску Школи молодого профактивіста Федерації профспілок Вінницької області.   Світлана Анпольська - заступник Голови Федерації тепло привітала випускників, ще раз пригадала ”цікавинки” року, труднощі та успіхи навчального процесу. ”…Ви, молодь, майбутнє профспілкового руху і ми розраховуємо на Ваш потенціал, енергію та ініціативу, саме Ви можете стати в лави нашої організації на захист прав трудящих,” - сказала Світлана Анпольська, звертаючись до випускників. Профспілкове..

Вперше в Україні підписано чотирьохсторонню угоду про співпрацю

Г 15 червня 2018 року на Херсонщині відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю (далі – Угода) між Миколаївською обласною радою професійних спілок, Херсонською обласною міжгалузевою радою профспілок, відділенням НСПП в Миколаївській області та відділенням НСПП в Херсонській області на 2018-2020 роки. В ході зустрічі учасники обмінялись інформацією про позитивний досвід співпраці профспілкових організацій Миколаївщини та Херсонщини з відповідними відділеннями НСПП. Голова Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Анатолій..

Подяка співробітникам апарату ФПУ