облсовпроф

 

 

24 травня 2016 року відбулося І засідання Миколаївської обласної ради профспілок. На засідання Ради були запрошені члени обласної ради профспілок та члени Ревізійної комісії.

З доповіддю «Про основні напрями роботи обласної ради профспілок по виконанню рішень VІІ З’їзду ФПУ та ХХІІІ Миколаївської обласної міжспілкової конференції профспілок» виступив голова обласної ради профспілок Юрій Толмачов. В доповіді голови облпрофради були визначені нагальні проблеми і завдання профспілкового руху області на сучасному етапі в світлі рішень VІІ З’їзду ФПУ.

З основного питання порядку денного виступили: Таміла Бугаєнко - голова Миколаївського обласного комітету профспілки працівників державних установ, Оксана Смалько - голова первинної профспілкової організації інфекційної лікарні для дорослих, Ольга Стрєлка - голова обласної профспілкової організації Миколаївської філії ПАТ «Укртелеком», Ольга Задорожна - голова Миколаївської міської організації профспілки працівників агропромислового комплексу, харчової, переробної та хлібопекарної промисловості, Константін Аржаткін - голова первинної профспілкової організації ПАТ «Завод «Екватор», Микола Головченко - голова профспілкового комітету ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара».

Розглянувши та обговоривши питання порядку денного обласна рада профспілок прийняла відповідні рішення. Із урахуванням програмних документів VІІ З’їзду ФПУ затверджені Стратегічні напрями діяльності Миколаївської обласної ради профспілок на наступні 5 років.

Також прийнято рішення про направлення Звернення від Миколаївської обласної ради профспілок до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про недопущення подальшого зростання цін та тарифів.

На засіданні Ради було затверджено показники виконання бюджету Миколаївської облпрофради за 2015 рік та бюджет на 2016 рік. Також затверджено склад постійних комісій та склад Молодіжної ради облпрофради.

Наприкінці засідання Ради голова облпрофради Юрій Толмачов  вручив Подяки облпрофради обласним та первинним профспілковим організаціям, які  провели на високому організаційному рівні Тиждень охорони праці в галузях та на підприємствах.

 

 

                                                                  Відділ з організаційних питань

                                                                  Миколаївської облпрофради