волейбол4

 

За програмою Спартакіади профспілок Черкаської області проведено змагання з волейболу серед чоловічих команд. Шість команд галузевих профспілкових комітетів взяли участь у фіналі волейбольних змагань.

 

Змагання проводилися згідно жеребкування у двох підгрупах. Команди, що посіли перші місця, змагалися за чемпіонство, а команди з другого місця в кожній з підгруп змагалися між собою за третє місце.

За підсумками цікавої та захоплюючої боротьби в грі за третє місце зустрілися медики та автомобілісти. Перемогу святкували автомобілісти (голова обкому профспілки П.Жигайло), перемігши   з рахунком 2:0.

Напруженою вийшла фінальна гра. Так, ведучи протягом першої партії, команда обкому держустанов в кінці уступила перемогу освітянам, але в другій партії, зробивши висновки та внісши корективи, держслужбовці взяли верх. Отже переможців мала виявити третя партія, що точилася в напруженій боротьбі. Сильнішими виявилися представники обкому держустанов ( голова профспілки К.Кучугурна) з рахунком 15:13. Друге місце за освітянами (голова профспілки О.Жалдак).

Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями.

Фінальні змагання Спартакіади відбудуться 8 жовтня. В спортивному комплексі «Манеж» команди профспілкових комітетів будуть змагатися з шахів, шашок, настільного тенісу, дартсу, гирьового спорту та армспорту. За підсумками зазначених змагань будуть визначені переможці та призери обласної Спартакіади профспілок.

 

волейбол1

 

волейбол5

 

 

волейбол6

 Профспілки Черкащини