P1140465

 

Наприкінці 2012 року Президія Федерації профспілок України встановила нову нагороду – нагрудний знак ФПУ «Профспілкова звитяга», яким нагороджуються голови первинних профспілкових організацій, які вносять значний особистий внесок в соціально-економічний захист спілчан. Минулого року цією нагородою було відзначено 72 представників первинних профспілкових організацій різних галузей і областей України.

В їх числі – голова первинної профспілкової організації Закарпатської облпрофради Сергій Баранчиков, який близько 18 років очолює профспілковий комітет. За підсумками обласного галузевого конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію, який проводила обласна профорганізація працівників культури (голова Наталія Товтин) профорганізація облпрофради неодноразово була його призером у номінації «Профспілкова організація чисельністю до 40 членів профспілки».

Як відомо, 2017 рік оголошений Федерацією профспілок України Роком первинної профспілкової організації. З ініціативи ЦК профспілки працівників культури України у цій галузі він стартував у Закарпатті, де обласна профспілка є однією з кращих у галузі.

На засіданні круглого столу на тему «Шляхи вдосконалення роботи первинної профспілкової організації: реалії і перспективи в світлі Постанови Президії ФПУ від 20.12.2016р. №П-6-7», який проходив у Сваляві, голова ЦК профспілки працівників культури України Людмила Перелигіна вручила нагрудний знак ФПУ «Профспілкова звитяга» голові профкому, завідувачу відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради Сергію Баранчикову.  

 

На фото:

- голова ЦК профспілки працівників культури України Людмила Перелигіна вручає нагрудний знак ФПУ «Профспілкова звитяга» голові первинної профорганізації  Закарпатської облпрофради Сергію Баранчикову.  

 

Прес-служба Закарпатської облпрофради