DSC08124

 

23 березня 2017 Об’єднанням профспілок Харківської області за участі Регіонального учбово-методичного центру охорони праці (РУМЦОП) був проведений черговий постійно діючий семінар з питань охорони праці для працівників обласних галузевих профспілкових організацій, представників первинних профспілкових організацій, голів і членів профспілкових комітетів, працівників служб охорони праці підприємств (установ, організацій) області.

Лекцію за темою «Психологія безпеки» для профспілкового активу Харківського регіону проводила Харцій О.М – член лекторської групи ФПК ХСЕІ, кандидат психологічних наук, доцент каф. психології Харківської академії культури.

Слухачі одержали повну і всебічну інформацію за темою лекції. Профспілкові працівники взяли активну участь у навчальному процесі і зазначили, що отримані знання щодо психологічних причин нещасних випадків, що виникають у процесі праці та інших видів діяльності, і психологічні методи підвищення безпеки необхідно застосовувати у практичній профспілковій діяльності.

 

Відділ соціально-економічних, правових питань та охорони праці ОПХО

РУМЦОП

ФПК ХСЕІ

DSC08117 

DSC08121