Den-pratsivnikiv-torgivli-Ukrayina

 

 

 

Шановні друзі!

 

В цьому році професійне свято – День працівників торгівлі  – відзначається відповідно до Указу Президента від 5 червня 1995 року, 30  липня.

 

Роль торгівлі у сучасному суспільстві важко переоцінити. Водночас із забезпеченням дієвого каналу взаємозв’язку між виробниками і кінцевими споживачами товарів та послуг, формуванням значної кількості робочих місць, наповненням бюджетів різних рівнів, торгівля в сучасних непростих суспільно-політичних умовах виконує ще й важливу соціальну функцію – забезпечує безперебійне постачання товарів населенню, що інколи є запорукою виживання. Переважна більшість сучасних торговельних мереж реалізують соціальні проекти, в рамках яких здійснюють підтримку населення, постраждалого від бойових дій, зокрема на сході України, реалізують інші волонтерські ініціативи.

 

Всеукраїнська профспілка торгівлі вітає всіх працівників галузі з професійним святом, дякуємо за працю, бажаємо здоров’я, достатку, миру, гідних робочих місць і заробітних плат.

 

З метою підкріплення значущості торгівлі в житті суспільства, обговорення напрямків її розвитку, вшанування кращих працівників галузі профспілка підтримує проведення на місцях тематичних , мистецьких заходів, круглих столів, презентацій, спортивних змагань тощо.

 

Працівники торгівлі  заслуговують на увагу до їх важливої щоденної праці!

  

З професійним  святом!

 

      

З  великою повагою,

 

Голова Всеукраїнської профспілки

працівників і підприємців торгівлі,

громадського харчування та послуг                            Т.Д.Ясько