P1040650

Своїми наслідками Чорнобильська трагедія завдала багато непоправних людських і матеріальних втрат. В профспілках Закарпаття працюють й ті, хто приймав безпосередню участь у ліквідації наслідків катастрофи. Заступник голови Закарпатської обласної ради профспілок Василь Захарець, будучи заступником голови обласної організації «Союз Чорнобиль Україна», до 27 –х роковин аварії на Чорнобильській АЕС взяв участь в обласних та міських заходах щодо вшанування осіб, які постраждали внаслідок катастрофи. А голова обласної ради ФСТ «Україна» Владислав Кушнірчук, як активіст міської організації чорнобильців, виступив перед учнями дев’ятого класу Ужгородської ЗОШ №5, розповівши їм про свою участь в ліквідації наслідків аварії.

Обидва ліквідатори були учасниками урочистої церемонії покладання квітів до пам’ятника героям-чорнобильцям в м. Ужгороді. До підніжжя пам’ятника було покладено корзину живих квітів від Закарпатської обласної ради профспілок.

На фото: заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець (ліворуч) та голова обласної ради ФСТ «Україна» Владислав Кушнірчук біля пам’ятника героям-чорнобильцям.

Фото автора

Сергій Баранчиков,