20170830 092821

Задля єдиної мети – побудови соціально-відповідального суспільства з питань регулювання трудових, соціальних, економічних відносин, створення сприятливих умов для вирішення соціально-економічних проблем територіальної громади 30 вересня 2017 року відбулась зустріч представників профспілок області з керівництвом Смолигівської об’єднаної територіальної громади Луцького району.

Голова ОТГ Галина  Прус, голова ФПО Іванна Дубинка-Філозоф, голови галузевих профспілок: агропромислового комплексу – Віталій Лупашко, державних установ – Ольга Сабурова, заст. голови ОК профспілки працівників освіти і науки Олександр Матвіїшин, голова координаційної ради профспілок Луцького району Віктор Оверчук обговорили питання вдосконалення соціально-економічних і трудових  відносин в системі об’єднаної територіальної громади, сприяння підвищенню ефективності в цілому її  діяльності, її органів та посадових осіб, гарантії прав жителів сіл,  які входять до складу об’єднаної територіальної громади, підвищення рівня їх соціальної захищеності.

Голови ФПО та Смолигівської ОТГ підписали Угоду про співпрацю між Федерацією профспілок області та Смолигівською об’єднаною територіальною громадою.

Згодом аналогічна зустріч представників профспілок відбулась з керівництвом Заборольської ОТГ цього ж району, зокрема з головою ОТГ Валеріем Боярським.

Учасники зустрічі обговорили ряд питань щодо подальшого розвитку соціального діалогу, узгодили позиції Сторін та розробили проект Угоди про співпрацю, яку домовились підписати найближчим часом.

Прес-центр Федерації профспілок Волинської  області

20170830 103231