Профспілки Закарпаття – у День фізичної культури та спорту

P1150725

В обласному спортивному святі у День фізичної культури та спорту, яке відбулося на центральній площі міста Ужгорода – Народній, взяли участь голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько, ряд голів обласних організацій галузевих профспілок.

На площі були обладнані намети обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств та дитячо-юнацьких спортивних шкіл: ВФСТ «Колос» АПК України (голова Микола Тимчак), «Україна» (голова Василь Марків), «Спартак» (голова Микола Щадей). Тут усі бажаючі мали можливість ознайомитися з досягненнями спортивних товариств, їх роботою з підготовки спортивного резерву, розвитку масової фізкультури і спорту. А юні вихованці ДЮСШ спорттовариств демонстрували свою майстерність у різних видах спорту.

Під час свята спорту і здоров’я  отримали нагороди цілий ряд спортсменів, тренерів та організаторів фізкультури і спорту нашого краю.

На фото:

- під час спортивного свята (справа наліво): голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, голова обласного відділення НОК України Іван Риляк, заступник голови обласного відділення НОК України Василь Машіка;

- біля намету обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України голова обласної організації ВФСТ Микола Тимчак та голова обласної організації профспілки працівників АПК Ганна Кулик (в центрі) разом з організаторами спортивної роботи товариства;

- (зліва направо) голова облорганізації профспілки працівників ЖКГ Іван Зелінський та голова облорганізації ФСТ «Спартак» Микола Щадей з юними велосипедистами спортивного товариства з велоклубу «Лідер»;

- тренери обласної організації ФСТ «Україна» з нагородами.

Фото автора

Сергій Баранчиков,