P1

 

 

02 жовтня п.р. відбулась зустріч членів Президії ФПО з начальником управління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області -  Олійником Михайлом Петровичем, який  поінформував членів Президії ФПО про об’єднання обласних структур Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Вінницькій області  і  Вінницького обласного відділення ВД Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Внаслідок об’єднання створено єдиний структурний підрозділ - управління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області. 

М. Олійник повідомив про структуру управління, яка складається з 12 відділів та 17 відділень у м. Вінниці і районах області,  про наступну оптимізацію системи Фонду в області та вивільнення майже 36% чисельності працівників.

 По підсумках зустрічі Президія ФПО  прийняла рішення  звернутись до Правління Фонду соціального страхування України з пропозицією проведення оптимізації чисельності працівників у 2-а етапи рівними частинами протягом року.

 

Федерація профспілок Вінницької області

 

 

P1620576