imgonline-com-ua-CompressBySize-Pi9lxRaQVqB9G

 

Як відомо, 18 жовтня 2017 р. Верховна Рада України переважною більшістю голосів підтримала Медичну реформу в Україні – проект Закону про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів, яку ще у квітні поточного року підготували у Кабінеті міністрів. Документ з самого початку викликав широкий суспільний резонанс з малим відсотком оптимізму й дістав неоднозначні оцінки з боку експертів, суспільно-політичних діячів та пересічних громадян нашої держави. І поки протягом шести місяців тривають на всіх рівнях протистояння у пошуках істини – чи ця реформа справді для людей, а чи погіршить наше життя, Київська міськпрофрада та її членські організації вирішили не залишатися осторонь цієї проблеми, а зробити щось конкретне та однозначно позитивне для спілчан столичного регіону. Підписавши 13 червня 2017 р. Меморандум про співпрацю з Міжнародним благодійним фондом «Сприяння розвитку медицини», Київська міська рада профспілок забезпечила своїх підопічних безоплатними медичними послугами високої якості. 

За умовами Меморандуму, галузева профспілка оплачує лише витратні матеріали для медичного обладнання, решта – за рахунок благодійного фонду. На різних підприємствах, в установах і організаціях працівники – члени київських профспілок ось уже півроку як отримують консультації невропатолога, хірурга, терапевта, офтальмолога й кардіологаздають експрес-аналізи на наявність цукру в крові, міряють артеріальний тиск, роблять електрокардіограму та ультразвукове обстеження; за необхідності отримують лікувальні окуляри та інші необхідні для поліпшення здоров’я товари медичного призначення – також на безоплатній основі. І на цьому Київська міськпрофрада не зупинилася!

24 жовтня 2017 р. відбулося офіційне відкриття денного стаціонару з медичного обслуговування членів київських профспілок, що діятиме у спеціально відведеному й відповідно облаштованому приміщенні Міськпрофради, розташованому за адресою: вул. Стрітенська, 15. Число спеціалістів і медичних послуг планується збільшити – порівняно з тим, що було в обслуговуванні на місцях.

imgonline com ua CompressBySize 0rfbnZFGB7Ln0jE

imgonline com ua CompressBySize lE6E54Pc7oQnm

imgonline com ua CompressBySize 0ksXuDVLmn3l

imgonline com ua CompressBySize CiqMXJGLWAQbbIwG

imgonline com ua CompressBySize pvYji3S3mNho

Отже, Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок», дбаючи про здоров’я своїх членів, запрошує на консультації до гарних і досвідчених лікарів профспілкового денного стаціонару! Про порядок і умови відвідування спеціалістів спілчани можуть дізнатися у своїх профкомах.

 

Київська міська рада профспілок