20171103 125257

 

В ніч з 26 на 27 вересня на військових складах поблизу м. Калинівка Вінницької області сталася надзвичайна ситуація, в результаті якої відбувся підрив боєприпасів, які нанесли значної шкоди помешканням людей ближніх населених пунктів, в тому числі і помешканням членів профспілок.

З перших днів трагедії ФПО і її членські організації не залишались осторонь підтримки членів профспілок, надання їм матеріальної допомоги у ліквідації наслідків трагедії.

Близько півмільйона гривень коштів матеріальної допомоги від  підприємств, установ і організацій та профспілкових бюджетів членських профорганізацій ФПО було направлено сім’ям наших спілчан.

Не залишились байдужими до нашого звернення про допомогу потерпілим і значна кількість членських організацій ФПУ. На рахунок благодійного Фонду ФПО надійшло понад 30 тис. гривень.

3 листопада, відповідно до рішення Президії ФПО та Постанови Благодійного Фонду, голова ФПО М. Колесник, голова правління Благодійного фонду С. Анпольська спільно з головою Координаційної ради голів профкомітетів  Калинівського району Бондаруком А.М. забезпечили надання грошової допомоги потерпілим членам профспілок із коштів перерахованих ФПУ, територіальними профоб’єданнями, Всеукраїнськими профспілками та їх обласними організаціями.

Президія Федерації  профспілок області та потерпілі від наслідків надзвичайної ситуації висловлюють щиру подяку ФПУ,  її членським організаціям, усім хто не залишився байдужим до чужої біди. 

 

Президія Федерації профспілок

Вінницької області

 

20171103 121856

 

20171103 122420

 

 

20171103 125753