IMG 5510

 

 

1 травня 2018 року, у День праці, команда Молодіжної Ради Об’єднання профспілок Харківської області організувала велопробіг під лозунгом "За гідні умови та оплату роботи працюючої молоді"! 

26 км від пункту прокату велосипедів до місця призначення - Екопарку Фельдмана, а також шлях у зворотному напрямку, були подолані активістами не без труднощів, але енергійно і весело!

Ентузіазму надавала кількість учасників - близько сорока профспілкових лідерів вийшли на велопрогулянку. Різні за віком та комплекцією, навичками катання та фізичними здібностями, всі вони були рішуче налаштовані на досягнення фінішу маршруту. Деякі з них були у повному складі сім’ї навіть везли у кріслі дітей, що надавало заходу особливого об'єднуючого характеру.

Дякуємо проекту "Вело Харків" за організацію - профспілкова колона рухалась під керівництвом професійних велоспортсменів і у супроводі карети "Швидкої допомоги". 

Приємно, що профспілчани притримуються активного способу життя, цінують власне здоров'я та завжди готові звертати увагу суспільства на проблеми працюючої молоді!

 

Рождественська Анастасія,

м.Харків