Профспілкова нагорода – освітянському виданню Закарпаття

P1170001

Інформаційна діяльність – один з пріоритетних напрямків роботи Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки (голова Тетяна Повханич). Досвід роботи найчисельнішої в нашому краї облорганізації профспілки щодо проведення системного навчання профспілкових працівників і активу, формування позитивного іміджу галузевої профспілки із застосуванням інформаційних технологій схвалено президією облпрофради.

Важливу роль в інформаційному забезпеченні діяльності обласної, міськрайонних, первинних профспілкових організацій галузі відіграє єдине в нашому краї профспілкове видання - «Профспілкове щодення» обласної організації профспілки працівників освіти і науки.

У зв’язку з 10-річчям виходу в світ першого номера Федерація профспілок України нагородила Почесною грамотою видання освітян Закарпаття (шеф – редактор Тетяна Повханич, відповідальний за випуск Федір Смірнов) за високий професіоналізм, активну життєву позицію у відстоюванні прав та інтересів членів профспілки, об’єктивне висвітлення профспілкового життя спілчан та з нагоди 10-річчя освітянського видання.

Голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько вручив нагороду ФПУ голові обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяні Повханич.

На фото:

- голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько вручив нагороду Федерації профспілок України голові обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяні Повханич.

Фото автора

Сергій Баранчиков,