DSC 7276

 

25 років від часу заснування Рівненського регіонального центру «Інваспорт» урочисто відзначали наприкінці минулого тижня.

 

З цієї нагоди в обласному музично-драматичному театрі відбувся урочистий захід. Гостями якого стали очільники області: голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко, голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук та інші.

У числі запрошених був присутнім на святі голова Федерації профспілок області Микола Шершун.

Він зазначив, звертаючись зі сцени до присутніх: «Сьогодні, від імені усіх профспілчан, хочу висловити велику вдячність працівникам Інваспорту, що надають моральну і матеріальну підтримку спортсменам з інвалідністю, всіляко піклуються про них і допомагають не втратити сенс життя, відчути свою значимість і розширити можливості».

Голова ФПО вручив працівникам Рівненського Інваспорту Подяки за їх працю.

 

1536350633

 

Також, він наголосив, що турбота про повноцінне життя і здоров’я усіх людей, найбільш благородна справа з усіх можливих. І додав, що у відродженому профспілковому санаторії «Горинь» вже нині в одному з корпусів створюються всі умови для відпочинку людей з інвалідністю. Зокрема, під’їзні доріжки та входи в корпуси облаштовуються пандусами.

Не залишився без уваги під час заходу перший керівник Рівненського регіонального центру «Інваспорт» Віктор Кучер, який був незмінним його лідером протягом 24 років. На його адресу лунали слова вітань та подяки.

Офіційна частина заходу супроводжувалась виступами художніх колективів Рівненського міського палацу культури «Текстильник» та спортсменів з інвалідністю. А завершилося святкування перфомансом з кульками, які посипалися згори театру у глядацьку залу на радість присутнім.

 

DSC 7269


ІАЦ ФПО