DSCN1150 1

 

29 травня 2013 року Президією Ради Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району було організовано та проведено кущові спортивні змагання серед збірних команд первинних профспілкових організацій соціального захисту населення та територіальних центрів соціального обслуговування Ратнівського, Локачинського, Старовижівського та Камінь-Каширського районів. Цьогоріч змагання проводились в контексті року спорту і здорового способу життя, проголошеного в Україні, пропаганди здорового способу життя а також для відбору найсильніших спортсменів до складу збірної команди, яка буде відстоювати честь профспілки працівників соціальної сфери на обласній спартакіаді ФСТ «Спартак» серед збірних команд обласних організацій профспілок (26 червня 2013р.) та Всеукраїнській спартакіаді працівників соціальної сфери.

Майже 50 учасників змагань виборювали призові місця з наступних видів спорту: естафета, дартс, армспорт, шашки, гирьовий спорт, перетягування канату.

            У змаганнях із шашок кращою визнана команда Локачинського району, у змаганні з армспорту кращою була команда Камінь-Каширського району, дартсу – команда Старовижівського району, гирьового спорту – команда Камінь-Каширського району, з естафети – команда Старовижівського району, а у найгострішому протистоянні – змаганні з перетягуванню канату впевнену перемогу здобула команда Камінь-Каширського району.

            За підсумками змагань перше загально-командне місце посіла команда Камінь-Каширського району (голови первинних профспілкових організацій Шуляр В.В., Решетовська Л.В.), друге місце виборола команда Локачинського району (голова первинної профспілкової організації Українець Н.Л.), а «бронзу» здобула команда Старовижівського району (голови первинних профспілкових організацій Резь О.О., Кулик А.В.). Переможці нагороджені кубками, дипломами та цінними подарунками.

Змагання відбулись на високому професійному рівні, де панувала боротьба, емоції, радість перемог і прикрість поразок, а про відповідальне відношення до змагань свідчив той факт, що у змаганні приймали активну участь начальники управлінь соціального захисту населення та директори територіальних центрів соціального обслуговування.         

            Учасників змагань привітали голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», заслужений тренер України, майстер спорту Радянського Союзу Клімашевська О.М. та голова обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Микитюк Г.П.

            На завершення голова обласної Профспілки Микитюк Г.П. подякувала учасникам змагань за активну участь та зазначила, що такі змагання демонструють нам лідерські якості, наполегливість учасників змагань. «Переконана, що прагнення перемогти та спортивний запал допомагатимуть Вам у повсякденній роботі»,- зазначила Г.П.Микитюк.

           

 

Микитюк Г.П.,

Голова Волинської обласної

організації профспілки працівників

соціальної сфери України

 

DSCN1098 2

 

DSCN1130 1

 

DSCN1118 1

 

DSCN1140 1

 

DSCN1161 1