P1040630

 

Питання реалізації молодіжної політики профспілок – один з пріоритетів у роботі Закарпатської обласної ради профспілок (голова Іван Король). І це невипадково, адже згідно статистичних даних понад 52 тисячі спілчан нашого краю, або 37 відсотків, молодь віком до 35 років.

Активізувала свою роботу і Молодіжна рада  обласної ради профспілок, яку очолює спеціаліст обласної організації профспілки працівників освіти і науки Федір Смірнов. На черговому засіданні ради розглянуто питання «Шляхи реалізації обласної Програми забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки», де з інформацією виступила директор регіонального управління Державної спеціалізованої установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Галина Дудчук.

На засіданні обговорено й інші питання. На окремих аспектах молодіжної політики ФПУ зупинилася у своєму виступі спеціаліст обласної профспілкової організації працівників державних установ, член Молодіжної ради Федерації профспілок України Роксана Єнінгі. Взаємозацікавлено пройшла фахова дискусія на тему «Молодіжна політика профспілок: реалії і перспективи», в якій взяли участь члени Молодіжної ради обласної ради профспілок та запрошені на засідання керівники галузевих профспілок. Йшлося, зокрема, про проблеми молодіжної зайнятості, працевлаштування випускників навчальних закладів, організації оздоровлення та дозвілля молоді тощо.

З інформацією про роботу профспілкових організацій області щодо соціально – економічного захисту членів профспілок, поглиблення соціального діалогу з органами влади та місцевого самоврядування виступив заступник голови Закарпатської облпрофради Василь Захарець, а про основні функції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності – директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соцстраху Ігор Сегляник. Було дано відповіді на питання, що хвилюють молодих профактивістів нашого краю.

В роботі засідання Молодіжної ради взяв участь і виступив голова Закарпатської облпрофради Іван Король.

 

На фото:

 

-          Голова Закарпатської облпрофради Іван Король (праворуч) та голова Молодіжної ради обласної ради профспілок Федір Смірнов;

 

-          Про забезпечення молоді житлом інформує Галина Дудчук;

-          Проблеми молоді – тема виступу Роксани Єнінгі;

-          Учасники засідання Молодіжної ради обласної ради профспілок.

 

Фото автора

Сергій Баранчиков

завідувач відділу

організаційно – гуманітарної роботи

Закарпатської обласної ради профспілок 

 

P1040609

 

 

P1040620

 

P1040631