DSC10

 

У Харкові проходить ІІ міжнародний юридичний форум, в якому взяли участь Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий та Голова Об’єднання профспілок Харківської області Сергій Тесленко.

 

Цей захід відбувається в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого. Він зібрав учасників з 23-х країн світу. До Харкова приїхали кращі юристи України та потужні іноземні делегації. У форумі беруть участь представники Уряду України, судової, законодавчої, виконавчої гілок влади.

В пленарному засіданні взяли участь Голова Конституційного Суду України Станіслав Шевчук, Голова Верховного Суду України Валентина Данішевська, Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Свтлична, ректор НЮУ ім. Я.Мудрого Василь Тацій, почесні гості та іноземні представники.

 

DSC 2

 

Форум стане майданчиком для дискусій та обговорень близько 1000 учасників. Відбудуться тренінги з актуальних питань корпоративного права та інтелектуальної власності, агробізнесу, презентації навчальних програм з нагальних проблем захисту прав людини, відкриті лекції провідних міжнародних експертів. Спеціальною темою цьогорічного форуму обрано розвиток права в умовах цифрової економіки. У роботі чотирьох панельних дискусій візьмуть участь відомі дослідники та практики, судді Конституційного суду України та Верховного суду, співробітники представництва ЄС, місії ОБСЄ, інших організацій.

 

DSC 7

З доповіддю на тему «Роль профспілок у забезпеченні прав людини на рівні міжнародних стандартів» виступить Голова ФПУ Осовий Г.В, яка відбудеться під час панельного обговорення: «Бізнес і права людини: імплементація Україною керівних принципів ООН».

 

Докладніше

DSC 1

 

 Леміщенко О.В.,

відповідальний за інформаційну роботу ОПХО