Эмблема профсоюза 22-267x300

 

У зв’язку з намірами Уряду підвищити ціну на природній газ та електроенергію для населення, заниженням основних державних соціальних стандартів і гарантій у проекті Державного бюджету на 2019 рік, нестачею коштів на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ та організацій, посиленням наступу на права  профспілок,  Президія обласної ради профспілок

   П О С Т А Н О В Л Я Є :

  1. Підтримати рішення Президії Федерації профспілок України щодо проведення солідарних протестних дій профспілок у жовтні 2018 року та вимоги до органів законодавчої і виконавчої влади.
  2. Провести 9 жовтня 2018 року попереджувальну акцію у вигляді мітингу у м. Тернополі біля пам’ятника Івану Франку (вул.Сагайдачного, 6) з 16-ої години.
  3. Взяти участь 17 жовтня ц.р. у Всеукраїнській профспілковій акції протесту у м. Києві.
  4. Керівникам обласної ради профспілок та обласних галузевих профспілкових організацій:Контроль за виконанням постанови доручити голові обласної ради профспілок Присяжному А.В.
    • Здійснити відповідну роз’яснювальну роботу через місцеві засоби масової інформації, інформаційно-агітаційні намети та зустрічі у трудових коллективах.
    • Забезпечити кількість учасників акції у м. Києві, визначену рішеннями Всеукраїнських галузевих профспілок.

 

Голова обласної

ради профспілок                                                                                          А.В.Присяжний