P81020-145032

 

В місті Ужгороді відбулися фінальні змагання ХVІ-ої обласної спартакіади працівників закладів і установ освіти Закарпаття.

 

Це була наймасовіша галузева спартакіада: на різних етапах - в освітянських колективах, містах і районах нашого краю в ній взяли участь понад 10 тисяч освітян. Понад 700 з них були учасниками фінальних змагань з 10 видів спорту. Допомагала організаторам у проведенні спартакіади обласна організація ФСТ «Спартак» (голова Микола Щадей).

На урочистому відкритті спартакіади її учасників тепло привітали директор департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації Ганна Сопкова, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич, голова облпрофради Володимир Фленько, начальник відділу управління молоді та спорту ОДА Олег Муртазін.

У плаванні, сімейних стартах та волейболі (чоловіки) перемогу здобули освітяни міста Ужгорода. У міні – футболі не було рівних команді Воловецького району, у волейболі серед жінок – Рахівського району. В настільному тенісі перемогли Інга Єрхова (Перечинський район) та Золтан Сіладі (Виноградівський район), у шахах – Ганна Шімон (м. Мукачево) і Семен Найгебавер (м. Ужгород), в шашках - Едіта Бабяк (Берегово) і Віктор Зенинець (Воловецький район), в дартсі – Роман Бора (Хустський район). В перетягуванні каната найсильнішими виявилися освітяни міста Мукачева, а у гирьовому спорті – Свалявського району.

 

Нагороди організаторів переможцям змагань в командних та індивідуальних видах спорту вручили голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич та голова обласної організації ФСТ «Спартак» Микола Щадей.  

За підсумками усіх видів спартакіади перше місце у загальнокомандному заліку завоювала збірна команда освітян міста Ужгорода (начальник управління освіти Ужгородської міської ради Марина Пуківська, голова міської організації профспілки Михайло Мегеш). На другому місці – команда міста Мукачева, на третьому - освітяни Свалявського району.

 

На фото:    

- відкриває спартакіаду голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич;

 

DSCN9565

 

- на церемонії відкриття спартакіади;

 

DSCN9593

- за шаховою дошкою ;

 

P81020-113844

 

- на змаганнях з гирьового спорту;

 

IMG 20181020 123823500

 

- хто сильніший у перетягуванні каната?

 

P81020-161456

 

- учасники змагань із сімейних стартів з нагородами;

 

P81020-170842

 

- призери спартакіади освітян разом головою Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяною Повханич.

 

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради