IMG 8183 

Актуальні питання підвищення ролі та ефективності дій Профспілки у збереження   та   розвитку   трудового  потенціалу України   обговорили учасники наради-засідання профспілкового активу Української федерації профспілкових організацій – профспілки працівників підприємств з іноземними інвестиціями, господарських товариств, організацій та установ (УФПО). Вів засідання голова Профспілки Вацлав Янчевський.

 

IMG 8188

 

 

З інформацією про сучасний стан збереження та розвитку трудового потенціалу України виступив професор, кандидат економічних наук Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана Анатолій Гриценко.

 

З доповіддю на тему «Про скорочення чисельності або штату працівників: законодавство, судова практика, профспілковий захист» виступив Голова Профспілки Вацлав Янчевський.

IMG 8192

 

 

 

Цю тему розвила заступник головного редактора журналу Державної  фіскальної служби України «Вісник» Ніна Василюк. Вона проінформувала про стан погашення заборгованості  компенсаційних виплат працівникам  призваним на військову службу та про хід проведення перевірок Держпраці  разом ДФС з питань легалізації трудових відносин.

 

IMG 8191

 

 

А про хід реалізації програми «Відродження льонарства на Поліссі» розповів Директор ТОВ «Льонагропром» Олексій Зарицький.

 

IMG 8189

 

 

Під час нараді відбулись також  Презентація та нагородження Компанії «ТЕСЛА ЕНЕРГО»   (м.Житомир) , як лідера по впровадженню перспективних технологічних рішень в галузі енергозбереження та нагородження прфоспілоквими відзнаками Федерації профспілок України.

 

IMG 8193

 

 

 

Прес-центр ФПУ