DSCN7316

 

 

21 листопада 2018 року в Київській міськпрофраді відбулося чергове засідання Координаційного комітету сприяння зайнятості населення, яке провели перший заступник директора Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації Світлана Устименко та Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник.

 

Участь у заході взяли представники міської ради профспілок та її членських організацій, які є членами Координаційного комітету.

 

Щодо проблемних питань людей з вадами зору, низького рівня заробітної плати соціальних працівників, які патронують інвалідів по зору, монетизації пільг на проїзд для інвалідів виступив Голова правління Київської міської організації УТОС Михайло Новосецький.

 

Голова Київської міськпрофради В.П. Мельник поінформував учасників засідання про зміни у складі членів Координаційного комітету сприяння зайнятості населення. Від Сторони профспілок – до складу членів Координаційного Комітету на засіданні Президії Київської міської ради профспілок була обрана заступник Голови Київської міськпрофради Орисенко Тетяна Миколаївна. Також звернув увагу, що 22 листопада на Колегії виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) одним з питань буде розглянуто проект бюджету м. Києва на 2019 рік і запропонував Сторонам соціального діалогу надати пропозиції до проекту бюджету для обговорення їх на засіданні Колегії.

 

 

Згідно порядку денному було розглянуто та обговорено питання:

 

1. Пропозиції до Переліку видів громадських робіт на 2019 рік та Переліку підприємств, організацій та установ м. Києва, за участю яких планується організація громадських робіт у 2019 році (доповідачі: заступник начальника управління – начальник відділу політики зайнятості та соціально-трудових відносин Силенко В.Л.; заступник начальника відділу організації надання послуг роботодавцям Київського міського центру зайнятості Павленко А.В.).

 

2. Про встановлення тривалості компенсації витрат роботодавцям на оплату праці працевлаштованих безробітних громадян – внутрішньо переміщених осіб (доповідач: заступник начальника відділу організації надання послуг роботодавцям Київського міського центру зайнятості Павленко А.В.).

 

 

 

За результатами засідання та з урахуванням внесених пропозицій напрацьовано відповідний проект Рішення, який буде надіслано Сторонам для погодження.

DSCN7319

 

 DSCN7332

 

Управління з соціально-економічних питань та соціального діалогу

Київської міськпрофради