Профспілкове навчання - одне з найголовніших аспектів роботи профспілок Вінниччини

P1660120

Розпочався новий навчальний рік у Школі Молодого профактивіста Федерації профспілок Вінницької області.

Відкрила перше засідання Школи Світлана Анпольська - заступник Голови ФПО, яка відмітила, що профспілкове навчання - одне з найголовніших аспектів роботи профспілок, а навчання в Школі молодого профактивіста - це перший крок до профспілкової освіти.

На основних аспектах діяльності Федерації профспілок області зупинився Володимир Слободянюк - заступник Голови ФПО, який наголосив, що у своїй роботі Федерація профспілок на важливе місце ставить роботу з молоддю, тому що сьогодні молоді профспілкові лідери зовсім нова генерація, яка має кардинально модернові погляди і підходи до профспілкової роботи

Студентські профспілки - це саме ті організації, де розпочинається формування свідомості майбутніх  працівників, це своєрідна ''колиска" всього профспілкового руху, зазначив Сергій Пугачов - заступник Голови ФПО, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки. Активна молодь - фактор успішності профспілок, вона є потужним людським та інтелектуальним ресурсом профспілкового руху, резервом для профлідерів усіх рівнів, сказав він.

Сучасний молодий профлідер істотно відрізняється від профспілкових корифеїв попередніх поколінь. У профспілковому середовищі сьогодні впевнено звучить голос молоді, тому що вона складає більше третини членів профспілок, наголосила, виступаючи перед присутніми Алла Толмачова – голова Молодіжної ради, голова обласної організації профспілки працівників торгівлі..

І нехай не всі із теперішніх молодих профактивістів стануть   видатними профспілковими діячами, однак Школа профспілкового активіста, яку вони пройдуть, згодиться їм в подальшому самостійному житті.

Гарного і успішного нового навчального року!

В добрий час!

P1660126