АС

 

За участі голови Федерації профспілок Рівненської області Миколи Шершуна підписано Територіальну тристоронню угоду  між  Малолюбашанською  об’єднаною територіальною громадою, міжгалузевим об’єднанням роботодавців Малолюбашанської сільської ради (Малолюбашанська об’єднана територіальна громада) та координаційною радою профспілок з соціально-економічних питань на 2019-2021 роки.

Угоду укладено відповідно до Закону України «Про колективні договори і угоди» з метою регулювання та цілеспрямованого удосконалення на договірній основі та партнерських засадах економічних, виробничих, соціально-трудових відносин, соціально-економічної політики, забезпечення конституційних  прав і  гарантій  працівників і власників, стабільного соціально-політичного стану в об’єднаній територіальній громаді.     

   Примітно, що таку Угоду підписано вперше в Україні. Підписання цієї Угоди є добрим прикладом для решти територіальних об’єднаних громад області і України.

 Угода спрямована на співпрацю усіх сторін соціального діалогу на рівні об’єднаної територіальної громади, забезпечення прав і гарантій працюючих та членів їх сімей, розвиток соціального діалогу, попередження соціальної напруги в громаді.

Основною метою цієї Угоди є підвищення якості життя, гарантій зайнятості населення громади, динамічне зростання заробітної плати, забезпечення безпечних умов праці на підставі модернізації до світового рівня економіки та забезпечення подальшого її сталого функціонування.

Підписантами Угоди стали: зі сторони влади - голова Малолюшанської ОТГ В.Ф. Талащук, зі сторони роботодавців - Т.М. Алексійчук, голова організації  міжгалузевим об’єднанням роботодавців Малолюбашанської сільської ради (Малолюбашанська об’єднана територіальна громада), зі сторони профспілок - Л.Г. Тарасюк, голова координаційної ради профспілок Малолюбашанської  об’єднаної територіальної громади.

 

Прес-центр Федерації профспілок Рівненської області

 

АС1

 

АС2