Ялинка київ 1

На виконання завдань Територіальної Угоди, з метою організації змістовного дозвілля дітей та підлітків м. Києва під час зимових канікул школярів, традиційно Міськпрофрада спільно з членськими організаціями організували та фінансували проведення Новорічно-Різдвяних заходів для дітей.

За рахунок коштів профспілкового бюджету та господарників профспілками міста було придбано квитки для дітей до кращих театрально-концертних закладів міста, та замовлено солодкі подарунки вітчизняного виробника.

Щорічно Київська міськпрофрада проводить «Головну профспілкову ялинку» для дітей спілчан під час зимових канікул. Урочисте відкриття «Головної профспілкової ялинки міста», за участю голови Міськпрофради Валентина Мельника та профспілкового активу міста, відбулося в Центрі культури та мистецтв НТУ «КПІ» 19 грудня 2018 року.

Під час шкільних канікул з 19 по 25 грудня 8 тисяч юних глядачів відвідали захаплюючу виставу «Магічні пригоди в країні фонтанів» та отримали Новорічні подарунки. Цікавий сюжет, сучасні технології в оформленні дійства, веселі масові ігри, змагання, танці із улюбленими персонажами казок створили святкову атмосферу дитячого Новорічно-різдвяного заходу.

Вже тадиційно профспілки міста опікуються дітьми із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітьми учасників АТО, тимчасових переселенців, та інших пільгових категорій. Понад 10 тисяч квитків було придбано членськими організаціями Міськпрофради до кращих театральних закладів міста та роздано дітям безкоштовно. Всі діти отримали Новорічні подарунки.

Завдяки спільним зусиллям членських організацій Міськпрофради, Новорічно-різдвяні заходи для дітей були проведені на високому організаційному рівні та мали позитивні відгуки у батьків та громадськості міста.

Ялинка київ2

Київська міськпрофрада