ВІСТІ З МІСЦЬ. Обговорено проблеми первинки «Миколаївського облавтодору»

5.04.2019

4 квітня п.р. в облпрофраді відбулась робоча зустріч із головою об’єднаної профспілкової організації працівників шляхового господарства Ольгою Шмаковою. В робочій зустрічі взяли участь: заступник голови облпрофради Любов Онищенко, завідувач фінансового відділу Любов Гакаленко, завідувач відділу з правової роботи Надія Матвєєва, завідувач та фахівець відділу з соціально-економічних питань Анна Лисохмара та Марина Баришевська.

В ході робочої зустрічі було обговорено стан справ у ДП «Миколаївський облавтодор» та його філіях, у тому числі: перспективи подальшої діяльності підприємства в умовах реорганізації; питання оплати праці та заборгованості із виплати заробітної плати; перспективи оновлення колективного договору; додержання норм законодавства та положень колективного договору щодо зобов’язання роботодавця проводити атестацію робочих місць за умовами праці, створювати належні умови для діяльності профспілкової організації підприємства та перераховувати профспілкові внески; питання організаційної роботи профспілки.

Голові первинної профспілкової організації було надано ряд рекомендацій щодо першочергових дій у зв’язку із складною ситуацією на підприємстві.

Сайт

Миколаївської обласної ради профспілок