А

В Ужгороді відбулася звітно – виборна конференція  Закарпатського обласного територіального профоб’єднання працівників соціальної сфери. Це була перша обласна конференція в галузевих профспілках нашого краю.

Як зазначали голова обласного профоб’єднання, член Ради ФПУ Людмила Ляпіна, інші учасники профспілкового зібрання, протягом звітного періоду здійснено конкретні кроки щодо соціально – економічного захисту працюючих. Йшлося й про існуючі проблеми, шляхи їх вирішення, в чому відчувалася взаємозацікавленість  делегатів конференції. На порядку денному завжди були питання піднесення  іміджу галузевої профспілки, оплати і створення належних умов праці, дотримання трудового законодавства в організаціях соціальної сфери, співпрацю профкомів та керівників структур у вирішенні цих питань.

Члени галузевої профспілки – активні учасники Всеукраїнських і обласних акцій протесту профспілок. З урахуванням фінансових можливостей обласна, первинні профспілкові організації активно займаються оздоровленням дітей, передплачують друковані видання Федерації профспілок України, й зокрема газету «Профспілкові вісті», щороку приймають участь в міжгалузевих спартакіадах профспілок, регулярно проводиться навчання профспілкового активу.  А своєрідною родзинкою добрих прав у соціальній сфері Закарпаття є організація профкомами за підтримки обласної профспілки  колективних виїздів за маршрутами вихідного дня – як у нашій області, так і за її межі.

На звітно – виборній конференції виступили голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько та директор обласного центру зайнятості, член Центральної Ради профспілки працівників соціальної сфери України Юрій Фущич.

Головою Закарпатського обласного територіального профоб’єднання працівників соціальної сфери знову обрано Людмилу Ляпіну.

На фото:

- голова Закарпатського обласного територіального профоб’єднання працівників соціальної сфери Людмила Ляпіна;

- у президії конференції;

-у залі засідань – делегати конференції;

- під час  виступів.                                                                                              Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно -

гуманітарної роботи