IMG 0372

 

Сумська обласна рада професійних спілок разом з обласними галузевими профспілковими організаціями щиро привітали спілчан та гостей міста з Першотравнем – днем вшанування людини праці, солідарності, взаємної підтримки трудівників усього світу!

 

1-го травня відбулася хода центральною вулицею міста до пл.Незалежності, де на профспілкових працівників чекав святковий концерт та профспілкова каша.

Протягом двадцять першого століття цей день був і залишається символом єдності зусиль всіх, хто працелюбними руками і творчим розумом забезпечує матеріальний добробут і соціальний захист свого народу. У динамічний час суспільно-політичних, соціально-економічних змін головною запорукою стабільності в суспільстві є тісна співпраця, партнерські, ділові відносини між державою і громадянами, роботодавцями і трудовими колективами.

 

IMG 0447

 

Особливо важливу захисну роль сьогодні повинні відігравати профспілки. Всі державні органи зобов’язані забезпечувати конституційні права громадян на працю, відпочинок і соціальний захист. Вільна, творча праця і адекватна винагорода за неї є наріжним каменем суспільної злагоди і народного добробуту.

Нещодавно український народ зробив свій вибір, який вселяє надію на швидке подолання кризових явищ і тепер перед новою владою стоїть гостре питання вирішення найболючіших проблем суспільства економіка, фінанси, соціальна сфера. Ми готові до конструктивного соціального діалогу та підтримки всіх починань, спрямованих на благо громадян держави. Водночас, ми очікуємо безумовного виконання владою взятих на себе зобов'язань.

 

IMG 0463

 

Чесна, гідна і відповідальна праця – це основа розвитку будь-якої країни, а добробут її громадян – індикатор успішності держави. Тож нехай ці першотравневі дні подарують нам усім мир, тепло, надію на поліпшення життя та впевненість у правильному шляху!


IMG 0299

 

Сумська обласна рада професійних спілок