IMG 2033

 

 

Починаючи з 14 травня і протягом декількох днів гостями Навчально-методичного центру були представники Запорізького краю. Цього разу на семінар до Чернігова приїхали лідери структурних ланок Запорізької обласної організації Профспілки працівників державних установ України.

Відкрила захід колега учасників — лідерка Чернігівської обласної організації Профспілки — Марія Бойправ. Разом з нею присутні поспілкувалися в форматі круглого столу про підходи до вирішення складних питань функціонування організацій в двох областях.

В рамках семінару для гостей були заплановані тренінги з мотивації профспілкового членства, роботи із запереченнями працівників, міжособистісного спілкування в колективі та ін. Навчання провели викладачі чернігівського Центру Віталій Копиш та Ірина Глушко. У вільний від навчання час профспілковці ознайомилося із багатою історико-архітектурною та культурною спадщиною Чернігівщини.

Традиційно, наприкінці семінару слухачі отримали сертифікати та добрі побажання в дорогу від директора Навчально-методичного центру профспілок Тетяни Осадчої.

 

IMG 2034

 

IMG 2052

 

IMG 2086

 

IMG 2118

 

IMG 2152

 

 

IMG 2164

 

 

Віталій Копиш,

м.Чернігів