Оздоровлення 1

 

 

У рамках проведення обласного огляду роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію літнього оздоровлення і відпочинку дітей улітку 2019 року 25 червня на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Ромашка» КП «Харківводоканал» відбулося виїзне засідання постійної комісії Ради Об’єднання профспілок Харківської області з питань культмасової, спортивної роботи й оздоровлення.

Одне з питань порядку денного цього засідання – «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки».

В цей період у ПЗОВ «Ромашка» з 257 оздоровлюються  понад 160 саме таких дітей: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних сімей, дітей учасників АТО і переселенців із зони АТО.

Педагогічні колективи і всі працівники надають велику увагу виховному процесу в організації роботи у дитячому оздоровчому закладі у цілому, але й особливо із цими дітьми. Тут працює психолог.

Члени постійної комісії Ради ОПХО ознайомились із умовами відпочинку і оздоровлення дітей: режимом дня, організацією харчування, купання, побутовими умовами, відмітили активність дітей, їхню зацікавленість в усьому, що відбувається, а також високий рівень професіоналізму педагогічного колективу. Кожна дитина має можливість виявити свої здібності, взяти участь у неймовірних пригодах і змаганнях.

При відвідування ПЗОВ «Ромашка» відчувається велика увага і турботливе відношення до дітей  з боку адміністрації і профспілкового комітету підприємства - власника дитячого закладу – комунального підприємства  «Харківводоканал» для його  підготовки та якісного функціонування. Тому діти тут знаходяться у світі позитиву і радості, знаходять справжніх друзів і мають усі умови для самореалізації свого духовного, інтелектуального та фізичного потенціалу, відпочинку і оздоровлення.

У плані роботи комісії передбачено відвідування усіх закладів оздоровлення та відпочинку, які функціонують за організаційної та фінансової підтримки профспілок Харківської області влітку 2019 року, проведення аналізу роботи ДЗОВ за різноманітними питаннями та підбиття підсумків.

 

Оздоровлення 2

 

 

Оздоровлення  3

 

 

Оздоровлення 4

 

Матвійчук С.О.,

провідний інспектор

організаційно-статутних питань ОПХО