bde2d53b-1568-4437-8e97-24bbf79bb6f8

 

1 серпня ц.р. укладено Угоду про співпрацю між Чернівецькою обласною радою профспілок та Ставчанською об’єднаною територіальною громадою Кіцманського району Чернівецької області.

 

Угоду підписали голова облпрофради Володимир Шкварковський та Ставчанський сільський голова Іван Тодорович за присутності голови обласної організації профспілки працівників освіти і науки Володимира Дудчака, голови обласної організації профспілки працівників культури Василя Кошмана, голови обласної профспілкової організації працівників державних установ Олександра Охрімовського, заступника голови обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Ярослава Фенка, а також членів виконкому Ставчанської сільської ради, керівників бюджетних установ та організацій, старост населених пунктів, що входять до складу об’єднаної територіальної громади.

        Голова обласної ради профспілок висловив вдячність керівникам територіальної громади, її депутатському корпусу за готовність і налаштованість на розвиток контактів з профспілковими організаціями краю, поінформував про діяльність облпрофради, її членських організацій, спрямовану на захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів працюючих та їх сімей. У цьому контексті, підкреслив Володимир Шкварковський, наполегливо розвиваємо соціальний діалог з об’єднаними територіальними громадами, передусім щодо підвищення ролі профспілкових структур та збереження галузевого принципу побудови профорганізацій, які у них діють.

         Загалом відбулася зацікавлена розмова, в ході якої йшлося про спільні кроки щодо забезпечення гідного рівня життя селян, належної якості послуг, що надаються в об’єднаній територіальній громаді, створення нових робочих місць тощо.

         Укладена Чернівецькою облпрофрадою у Ставчанах Угода про співпрацю – 29-та з часу реалізації програми децентралізації влади.

 

3e33d5b0-92a9-4f56-8f9d-fc144b245cdc

 

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради