Новый рисунок108

 

1 серпня відбулась звітно-виборна конференція в Козятинському районі. 23 делегати від 10 первинних організацій  проаналізували все що вдалось зробити за звітний період та намітити шляхи подальших конкретних дій.

 

Учасники конференції заслухали звіт голови профспілки Миколи Купчика про роботу організації за період з 17 жовтня 2014 року по липень 2019 року. Наразі в структурі профспілки діє 10 організацій, які об»єднують 836 членів. На сьогодні в районі укладено 146 колективних договорів, якими охоплено 4156 осіб, в тому числі 30 колдоговорів в сільськогосподарських підприємствах (близько 1 тис. працюючих). Налагоджується робота з питань правового захисту членів профспілки, звернень громадян до профспілки і профспілкових комітетів на місцях. Було відмічено і певні недоліки в профспілковій діяльності, які свідчать про значне згортання можливостей по захисту трудових прав та соціально-економічних інтересів працівників АПК, які зобов»язують профспілки до більш активних дій.

           Голова первинної організації Юзефо-Миколаївського цукрового заводу, в якій нараховується 205 членів профспілки, зупинився на роботі по підготовці та прийняттю колективного договору, оздоровленню дітей, роботі з ветеранами війни та праці.

              В роботі конференції взяли участь і виступили:

- голова районної Ради;

- в.о. голови районної державної адміністрації;

- керівники районного центру зайнятості та пенсійного фонду.

            Голова обласної профспілкової організації С.Нешик у своєму виступі зосередив увагу на соціально-економічному становищі спілчан, реформах в АПК області, міжнародній роботі.

           Головою районної профспілкової організації і членом обласної організації одноголосно обрано Купчика Миколу Мусійовича.

 

Новый рисунок 144

 

Детальніше

Профспілка працівників АПК України