ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ. Володимир Саєнко: "Полтавська битва" завершилася перемогою ФПУ та її членських організацій. Але це не остання битва за профспілкове майно"

А2

Заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко зазначив на сторінці у Facebook: “В тебе є вороги? Добре, це значить, що ти хоч раз в житті щось відстоював.”,- сказав свого часу Уінстон Черчиль. Не хотілося б мати ворогів, але відстоювати Федерації профспілок останнім часом доводиться будівлю за будівлею. Цього разу перемогою ФПУ завершилася “Полтавська битва” за будинок профспілок.

Більше року довелося в правовому полі боротися за будівлю профспілок в Полтаві, яку рішенням Кабміну передали Генпрокуратурі. Наразі рішення суду щодо скасування розпорядження вступило в силу.

Це не перша наша перемога і ми розуміємо, що не остання битва. Активи нерухомості, які за багато років при різних політичних обставинах і економічних кризах вдалося зберегти Федерації профспілок, тепер стали дуже ласим шматком. Але не дивлячись на ці зазіхання Федерація профспілок існувала, існує і буде існувати та розвиватися"..

Прес-центр ФПУ

Архiв