Відзначення дня першокурсника

akad1

2 вересня Голова Об’єднання профспілок Харківської області Сергій Тесленко взяв участь у відзначенні Дня першокурсника в Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка. Студентів прийшли привітати представники керівництва області та міста, професорсько-викладацький склад ВУЗу, батьки та рідні.

Відбулася яскрава церемонія посвячення в першокурсники, до уваги присутніх були представлені кращі номери художньої самодіяльності університету.

У своєму зверненні до студентів Сергій Анатолійович підкреслив, що їм пощастило навчатися такому потужному закладі освіти з підготовки висококваліфікованих кадрів для сільського господарства України. Випускники ВУЗу – це провідні фахівці аграрної сфери, всесвітньовідомі науковці, державні діячі та політики, які з гордістю несуть звання випускника рідної альма-матер!

«Тож бажаю вам стати гідними членами міцної, дружньої та веселої університетської родини. Цінуйте своїх наставників-викладачів, адже знання, які вони вам передають – безцінні, не витрачайте час марно. Будьте активними, цілеспрямованими та наполегливими. Йдіть за покликанням серця, вибирайте та любіть свою професію, вдосконалюйте свої знання, розкривайте таланти, втілюйте мрії у життя» - зазначив Голова ОПХО.

akad2

akad4