Спільмими зусиллями

02 big

Профспілки та Координаційний центр з надання правової допомоги на Івано-Франківщині готуються до підписання Меморандуму про співпрацю. Відбулася перша робоча зустріч.

На виконання Постанови Федерації профспілок України «Про схвалення Меморандуму про співпрацю між Федерацією професійних спілок України та Координаційним центром з надання правової допомоги» від 25 червня 2019 р. відбулася робоча зустріч Голови Ради профспілок Івано-Франківської області Ігоря Басюка з керівництвом правового Координаційного Центру в Івано-Франківській області. Учасники діалогу дійшли згоди про потребу доопрацювання конкретних напрямків співпраці на рівні області. В робочому порядку триватимуть доопрацювання пунктів документа Меморандуму, який заплановано підписати на початку жовтня, в День професійного свята юристів.

Сторони домовились про обмін інформаційними та аналітичними матеріалами, зміст яких містить спільний інтерес та сприяє підвищенню рівня правової поінформованості та захищеності людей, зокрема - профспілчан. Загалом йдеться про консолідацію зусиль, спрямованих на реалізацію та захист прав і свобод людини та громадянина, як: права на працю, соціальний захист, об’єднання у профспілки та безоплатну правову допомогу, запобігання їх порушень.

Рада профспілок Івано-Франківської області

Архiв