А1

 

Голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників лісових галузей  Володимир Ільков 50 років  працює  в галузевій профспілці. Понад 30 років очолював профспілковий комітет одного з найбільших промислових підприємств Закарпаття -  Усть-Чорнянського лісокомбінату, а з 2000 року по нинішній час  -  голова обласної галузевої профспілки.

Маючи організаторські здібності, Володимир Миколайович послідовно і принципово відстоює права та інтереси членів профспілки галузі на забезпечення їх конституційного права на працю, гідну і своєчасну її оплату,  здійснює роботу щодо  організації змістовного відпочинку і дозвілля, оздоровлення працюючих та членів їхніх сімей, розвитку фізкультурно-масової роботи серед членів профспілки. Під контролем профспілки  - питання забезпечення на виробництві здорових і безпечних умов праці. Протягом останніх трьох років в галузі немає жодного випадку смертельного травматизму, поліпшено умови праці на підприємствах і в навчальних закладах. 

З  ініціативи профспілковаго лідера  10 років поспіль у галузі проводиться міжнародний футбольний турнір пам"яті Героів Соціалістичної праці, відомих лісорубів - чемпіонів світу Івана Чуси та Василя Шорбана за участю команд з Угорщини та Румунії, який є справжньою  родзинкою у Закарпатті. Досвід роботи адміністрації і профкому Національного природного парку «Синевир» щодо соціально – економічного захисту працюючих схвалено президією облорганізації профспілки. У Закарпатті неодноразово проводилися виїзні заходи ЦК профспілки працівників лісових галузей України.

Володимира Ількова обрано   членом ЦК Профспілки працівників лісових галузей України, членом президії Закарпатської облпрофради, членом президії обласної організації ФСТ "Україна", обласної асоціації ветеранів фізичної культури і спорту.

За значний  особистий внесок у розвиток профспілкового руху, багаторічну активну роботу в профспілках, здійснення соціально – економічного захисту працюючих, у зв’язку  з 50-річчям роботи в профспілках та ювілейною  датою від дня народження, Володимира Миколайовича  Ількова нагороджено нагрудним знаком ФПУ «Заслужений працівник профспілок України».  Нагороду  вручив йому голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько. 

        

На фото:

         - голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько (праворуч) вручає нагрудний знак ФПУ «Заслужений працівник профспілок України» голові облорганізації профспілки працівників лісових галузей Володимиру Ількову.

 

Сергій Баранчиков,
завідувач відділу організаційно-
гуманітарної роботи
Закарпатської облпрофради

Фото автора