Canon EOS 650D 5184x3456 000905

Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок провела Спартакіаду серед збірних команд обласних галузевих профспілкових організацій.

Наприкінці минулого тижня на водно-спортивній станції «Інваспорт» в рамках проведення Дня фізичної культури і спорту України відбулася обласна Спартакіада серед збірних команд обласних галузевих профспілкових організацій Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок.

Урочисте відкриття Спартакіади розпочав голова Херсонської облміжпрофради Анатолій Добровольський. Він привітав учасників заходу та побажав їм натхнення, завзятості та успіхів на шляху досягнення достойних результатів у нинішніх змаганнях.

Також учасників змагань вітали начальник управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Кан, голова Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Олександр Маломуж.

Програма змагань була дуже насиченою. Кращі представники своїх організацій виборювали на спортивних майданчиках звання переможців Спартакіади з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, плаванні, дартсу, шашок.

На урочистій церемонії нагородження Анатолій Добровольський та Олександр Маломуж привітали та нагородили переможців змагань дипломами, медалями і командними кубками.

Висловлюємо щиру вдячність та бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги та оптимізму всім призерам та учасникам Спартакіади.

Детальніше.

 

Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок