IMAG0354

 

16 жовтян ц.р. у рамках засідання президії Чернівецької обласної ради профспілок було підписано Меморандум про співпрацю між облпрофрадою та Чернівецьким регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

Свої підписи під цим документом поставили голова облпрофради Володимир Шкварковський та директор Центру Аркадій Мунтяну.

 

Керівник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги поінформував присутніх про систему БПД, її структуру у Чернівецькій області, практику захисту трудових прав і соціальних гарантій громадян. На думку А.Мунтяну, важливо докласти спільних зусиль, як з боку профспілкових організацій, так і підрозділів системи безоплатної правової допомоги у Чернівецькій області, для спрощення доступу і отримання якісних послуг особами, які є суб'єктами права на таку допомогу.

 

За словами Володимира Шкварковського, наявний потенціал у взаємодії між обласною радою профспілок та Регіональним, а також територіальними центрами з надання БПД, дозволить послідовно і предметно моніторити стан соціальної та правової захищеності у сфері трудових правовідносин. У цьому контексті, підкреслив голова облпрофради, особливо актуальним є питання ефективності правового захисту спілчан та усіх працівників, що у свою чергу позитивно впливатиме на процес обєднання у профспілки.

 

 Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради